Vybraný příspěvek

Drobný výklad pravidel

V průběhu uplynulých let krystalizovalo desatero klanu Šemíků, které bych rád okomentoval. Pravidla "od Adama" začala vznikat me...

čtvrtek 12. dubna 2012

Dvacet dva dní

Už len 22 dní
prosím nezabudni
že sa blíži...
Ano, blíží se 5. května. Krátce zopakuji program:
  • 11:00 - 11:45 sraz na vyšehradském bastionu 33 ("předsunutá hlídka" bude ještě více předsunuta a příchozí nasměruje na kótu 50.065287,14.420993)
  • 11:45 dáme do restaurace vědět konečný počet jídel (zatím stále odhadujeme celkový počet osob na 30 - 50)
  • 12:00 - 12:30 prohlídka kasemat a Gorlice (vstupné 30,-Kč na osobu, připravte si prosím drobné)
  • 13:00 oběd U Šemíka s následující nabídkou
Kdo tak ještě neučinil, pošlete prosím na kontakt semik@seznam.cz (v kopii msemik@seznam.cz) počet osob chystajících se ku Praze. Jak jsem již zmiňoval, s parkováním U Šemíka je to špatné. Přímo u restaurace je malé parkoviště pro 3 až 4 auta. Tady budou mít přednost návštěvníci s batolaty a nemluvňaty. Zatím se nikdo takový neozval. Dejte mi vědět a zkusíme pro pár aut místo zajistit. Ostatní mohou nejlépe parkovat v okolí Vyšehradu směrem na Pankrác nebo nechat auto někde na okraji Prahy a dojet metrem na stanici Vyšehrad. Zbytek je na 15 minut chůze.

V projektu "Genetika a příjmení" přibyl další Šemík. Velmi pěkně je popsán výstup z projektu pro klan Klusáčků. Zamyslete se a 5. května máte příležitost se zeptat, co účast v projektu obnáší.
Ještě zopakuji, kdo má zájem, může si zde stáhnout data ve formátu pem (univerzální  genealogický formát) či rodz (určeno pro program Ancestry).
Už len 22 dní
a tak nezabudni
čas sa krátí...

Žádné komentáře:

Okomentovat